WEDSTRIJDEN

Eerste keer inloggen bij Nahouw

Wedstrijden kun je vinden op de Nahouw website. Door in te loggen kun jezelf opgeven voor wedstrijden. De eerste keer inloggen op de Nahouw website werkt niet heel goed. Vandaar de uitleg, hoe de eerste keer in te loggen bij Nahouw.

 

Merk op dat de inlogpagina van Nahouw twee methodes bevat om in te loggen. Aangezien wij allemaal KNAS lid zijn, moeten we kiezen voor de optie 'Inloggen met OnzeRelaties voor KNAS'. We worden doorverwezen naar een webpagina die begint met knas.onzerelaties.net.

 

Op deze inlogpagina hoeven we alleen het Relatienummer en Wachtwoord in te vullen. Het OPT veld blijft leeg. Alleen we zitten nu wel met twee vragen. Wat is je relatienummer? En hoe kom ik aan een wachtwoord?

 

Als eerste het relatienummer. Hier vul je je eigen KNAS nummer in. Deze kun je terug vinden in de email van de KNAS met daarin je digitale ledenpas. De KNAS stuurt deze email naar het emailadres die je bij ons tijdens aanmelden om lid te worden hebt doorgegeven.

 

Dan als tweede het wachtwoord. Hier begint het echte probleem wanneer je voor de eerste keer wil inloggen. Dit kan alleen door je wachtwoord te herstellen. Echter deze optie is helemaal niet beschikbaar op deze inlogpagina.

 

Ga naar de OnzeRelaties website in een nieuw tabblad. Vul bij het Domein 'KNAS' in. Daarna volgt weer een inlogscherm. Echter hier kun je wel kiezen om je wachtwoord te herstellen. Herstel je wachtwoord door je KNAS nummer en je emailadres op te geven. Dit moet wel met het emailadres zijn dat bij de KNAS bekend is. Dat is dus het emailadres waar je ledenpas naartoe is gestuurd. Nu zou je een nieuw wachtwoord moeten kunnen instellen.

 

Nadat je een wachtwoord hebt aangemaakt bij de KNAS, kun je inloggen bij de Nahouw.