PROMOTEKSTEN COMMISSIES PALLÓS

Domcommissie

 

Lijkt het jou leuk om mee te helpen aan het grootste evenement van de vereniging? De Domcommissie zet al meer dan 30 jaar één van de grootste toernooien van Nederland neer. Dat kan natuurlijk niemand alleen, dus meer commissieleden zijn altijd welkom. In de commissie zitten leden met specifieke taken en algemene leden. Deze laatste groep is de motorolie van het toernooi. De tijdlast van de Domcommissie is relatief laag. Er zitten weinig vergaderingen aan verbonden. Tijdens het Domtoernooi ben je een heel weekend hard aan het werk, maar de leden halen altijd heel veel plezier en voldoening uit het werk. Is de commissie een grote stap voor jou? Er zijn altijd vrijwilligers nodig bij het opbouwen op vrijdagavond en het opruimen op zondagmiddag.

 

Gezocht: algemeen leden

Contactpersoon: bestuur@pallos.nl

Tijdsbesteding: 1 vol weekend en 1 of 2 avonden voor vergadering

Activiteit: van alles in de organisatie van het Domtoernooi

 

Evenementencommissie

 

Bij Pallós is er natuurlijk meer te doen dan alleen trainen. Alle toernooitjes binnen en buiten en de clubkampioenschappen worden door enthousiaste leden georganiseerd. In deze commissie heeft ieder lid een eigen onderdeel om zich over te ontfermen. Wanneer iemands evenement plaatsvindt, ondersteunt de rest van de commissie waar nodig en mogelijk. Je hebt geen ervaring nodig, je leert alles gaandeweg in de commissie.
Ben je jeugdlid? Geen probleem!

 

Lijkt het jou leuk om mee te helpen met het organiseren van al deze leuke evenementen? Meld je snel aan!

 

Gezocht: commissaris clubkampioenschappen, commissaris jeugdtoernooien, voorzitter

Contactpersoon: bestuur@pallos.nl

Tijdsbesteding: 5-6 avonden per jaar en twee weekenddagen in de zomer voor toernooien, 1 avond per twee maanden voor vergaderingen.

 

Promotiecommissie

 

Alle leuke dingen die de vereniging organiseert, zijn nog leuker als er meer mensen zijn! De promotiecommissie zorgt ervoor dat de leden op de hoogte zijn van mooie resultaten op toernooien en het plaatsvinden van evenementen van de vereniging. Daarnaast ben je onderdeel van het team dat clubkleding ontwerpt en de schermsport ook buiten de club promoot. Ben jij goed met social media, vind je het leuk om contact te hebben met andere leden? Meld je dan aan!

 

Gezocht: commissaris social media, commissaris demonstraties, commissaris merchandise, voorzitter

Contactpersoon: David van der Giessen

Tijdsbesteding: 1 avond per twee maanden voor vergaderingen