BEGINNERSCURSUS

EERTS VOLGENDE CURSUS IS FEBRUARI 2024
ER ZIJN NOG PLEKKEN OVER VOL IS VOL

 

 

Heeft u interesse in één van onze cursussen voor volwassen? Stuur dan het inschrijfformulier voor beginnerscursus / toneelschermen via mail naar secretaris en een cc. naar de penningmeester

Twee maal per jaar worden er twee cursusgroepen van maximaal 12 deelnemers georganiseerd voor beginnerscursus vanaf 16 jaar. 

 

De beginnerscursus van s.v. Pallós biedt een eerste kennismaking met de schermsport. In een periode verdeeld over 10 avonden komen alle drie de schermwapens aan bod (sabel, degen, floret) en de cursus wordt afgesloten met een beginnerstoernooi. Na het toernooitje wordt er kennis gemaakt met schermers op twee avonden op de woensdag.

 

De cursus start tweemaal per jaar, in februari en september. Heeft u interesse in de cursus, wacht dan niet met mailen en laat u alvast op de interesselijst plaatsen. Er is een maximumaantal plekken en geïnteresseerden die zich eerder hebben aangemeld hebben een gegarandeerde plek in de volgende cursus.

 

Start data Beginnerscursus

01 februari 2024

12 september 2024

06 februari 2025

11 september 2025

 

LET OP download het bestand fysiek op de PC en open het bestand NIET in Google Drive met Google documents het formulier werkt dan niet.


 

Download link inschrijfformulier:
Pallos inschrijfformulier Beginnerscursus

 

Optie 1 Gebruik Adobe Acrobat®  om het formulier in te vullen en te ondertekenen.
Optie 2 Selecteer de PDF rechter muisknop en selecteer je browser, bij voorkeur Microsoft Edge.
Optie 3 voor iOS gebruikers, download de file en open het met een pdf programma.

 

Klik hier voor de tarieven